تاریخ ارسال : ۰۷ شهریور ۱۳۹۵ ساعت : ۱:۱۶ ق.ظ ۱۱ نظر
به روایت تصویر

پخت غذای محلی ، فتیر مسکه

به گزارش راونیزنامه ،‌فصل زیبای بهار غذاهای محلی بیشتر  مورد استفاده قرار میگیرد.

این غذا از کره محلی گوسفندی و یا گاوی در فصل بهار تهیه می شود برای تهیه این نان ابتدا باید فتیری  درست کنیم.

  • پخت غذای محلی ، فتیر مسکه از دریچه دوربین راونیزنامه
  • عکاس : شرفخانی

fatir maskeh (6) fatir maskeh (7) fatir maskeh (8) fatir maskeh (10) fatir maskeh (5) fatir maskeh (9) fatir maskeh (11) fatir maskeh (12) fatir maskeh (14) fatir maskeh (13) fatir maskeh (15) fatir maskeh (16) fatir maskeh (17)


  • ن م فروردین ۲۹, ۱۳۹۴ - ۱:۱۱ ب.ظ - پاسخ دادن

    چقدر خوشمزه اند دلم رفت از فتیراتون

  • شهر وند اق قلعه ای ازمشهد فروردین ۲۹, ۱۳۹۴ - ۳:۰۰ ب.ظ - پاسخ دادن

    جای ما خالی بوده

  • همشهری فروردین ۲۹, ۱۳۹۴ - ۴:۱۳ ب.ظ - پاسخ دادن

    کدام روستا است آ قا امیر شرفخانی ………………………..جواب فوری

  • محمدی فروردین ۲۹, ۱۳۹۴ - ۵:۴۲ ب.ظ - پاسخ دادن

    آقا این روستا کجا هست. زبانشان

    • راونیزنامه فروردین ۳۰, ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۱ ق.ظ - پاسخ دادن

      با سلام واحترام
      سوم نشینان در ۱۰ کیلومتری شهر صفی آباد .

      سپاس از همراهی شما…

  • M.sh فروردین ۳۰, ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۵ ب.ظ - پاسخ دادن

    جالب بود.
    با تشکر از زحمات شما

  • ناشناس فروردین ۳۰, ۱۳۹۴ - ۳:۳۴ ب.ظ - پاسخ دادن

    با تشکر فراوان از لطف و زحماتتون ،فتیر مسکه مخصوصاً در کنارش دوغ ترش تلمبی خیلی عالی و دلچسب است.

  • ؟؟؟ فروردین ۳۱, ۱۳۹۴ - ۹:۵۳ ق.ظ - پاسخ دادن

    اقادلمون رفت.کارجالبی بود مرسی

  • سینا اردیبهشت ۱, ۱۳۹۴ - ۱:۴۷ ب.ظ - پاسخ دادن

    خیلی جالب بود دمت گرم آقا امیر

  • EBI , اردیبهشت ۳, ۱۳۹۴ - ۶:۳۶ ب.ظ - پاسخ دادن

    ,واقعا ایول با این شکار عکس ها

  • ت.م اردیبهشت ۶, ۱۳۹۴ - ۱:۲۷ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام جالب بود نشان دادن این تصاویر دل کسانی که دسترسی ندارن به فتیر مسکه اما ماشینهای آن چنانی سوار میشوند را آب کرد از ماشین لحظه ای پیاده شوید وبه طبیعت بیایید تا آرامش واقعی را حس کنید

  • دیدگاه شما